(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Gulášová polévka z hlívy ústřičné
Potřebné ingredience
500 g mladých plodnic hlívy ústřičné, gulášové koření, masový vývar, 1 větší cibule, olej, sůl pepř, majoránka
Postup přípravy
Na oleji dozlatova osmahneme drobně nakrájenou cibuli a přidáme na menší kousky nakrájené a omyté hlívy. Necháme vydusit šťávu, kterou houby pustí a přidáme gulášové koření. Po asi 3 minutách přilijeme masový vývar (cca 0,75 l) a přivedeme k varu. Osolíme, opepříme a vaříme cca 10 min. Poté ještě dochutíme majoránkou. Podáváme samotné nebo s pečivem. MŇAM !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé